Dapatkan Penjimatan RM10 Produk Nestle Hanya Di PG Mall

8 Rahsia Dekati Wanita Independent. Ada Caranya !
November 30, 2017
Mewakili Anak Muda Ke Master Dealer Forum
December 8, 2017

Saya nak kongsi satu tips buat belian “nestle” yang selalu orang beli di kedai dan pasaraya. 
.
Perasan tak, kita selalu nampak nestle promote barang hanya di pasaraya sahaja. 
.
Nak beli, kena keluar rumah. 
.
Nak beli, kena pergi pasaraya atau kedai berhampiran. 
.
Kan best, beli je sampai depan rumah terus. 
Kan best, beli je dengan harga discount & jimat. 
Kan best, beli je free postage. 
.
Bahagia rasa. Jimat banyak 
.
Jadi, sekarang ni #nestle dengan bangganya menjadi kan PG Mall sebagai platform jual beli produk mereka secara online. 
.
Satu-satunya produk nestle di PG Mall dengan harga kilang. 
.
Sekarang nestle ada buat promosi gunakan coupun code NESTLE10. Jimat RM10 tau hanya di PGMALL. 
.

Caranya:

  1. Daftar dahulu sebagai customer. Klik sini https: Cara beli di PG Mall
  2. Dah dapat email, login di website pgmall.my
  3. Dah login boleh pilih apa-apa produk Nestle.
  4. Checkup isi semua detail, alamat dan sebagainya
  5. Sampai step bayaran, jangan lupa bahagian coupon code masukkan NESTLE10 untuk dapatkan diskaun.

Gunakan Coupon Code: NESTLE10

Untuk dapatkan produk Nestle dengan harga jimat ni, guna coupon code ni ya. Sah sehingga 1 Mac 2018.

Jom Shopping Produk Nestle di PG Mall.

Berbaloi-baloi dan Pastinya Lebih Penjimatan !


Penulis,

Aqila Ali Redza| PG00054711 | 019-379 6503
Penyimpan, Pelabur, Pendidik & Usahawan Emas Public Gold
Authorised Master Dealer Public Gold
2016 Youngest Master Dealer & Million Dollar Achiever Public Gold
Facebook : Aqila Ali Redza | ig: qilaredza | #aqilaaliredza

 

Aqila Ali Redza
Aqila Ali Redza
Anak muda yang sangat aktif berkongsi ilmu emas dengan setiap individu dan anak-anak muda yang ingin berjinak-jinak menyimpan aset paling mudah milik dengan cara yang betul. Merupakan seorang "local speaker" di Public Gold Bangi dan mencapai anugerah "Million Dollar Achiever" tahun 2016 pada usia yang sangat muda. Simpan emas kita simpan matawang sebenar ! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error:
WhatsApp chat