Sidang Media Lakar Sejarah Kerjasama Antara Pos Laju Dan PG Mall

5 Teknik Gerila Capai Target Gram Untuk Hati Tisu
September 19, 2017
Promosi Jadi Dealer Dengan Belian Emas Secara Ansuran
October 17, 2017

Pada Khamis 5 Oktober 2017, telah berlangsung hari bersejarah kerjasama antara Pos Laju dan PG Mall dalam  satu majlis menandatangani surat perlantikan di Ibu Pejabat Pos Malaysia di Bangunan Dayabumi, Kuala Lumpur.

PG Mall menyediakan kemudahan pemasaran online untuk semua penia-peniaga di Malaysia memasarkan barang-barang dan perkhidmatan mereka ke seluruh dunia secara percuma.

Dengan adanya kemudahan Pos Laju, ini lebih memudahkan semua usahawan dalam mengndalikan perniagaan dengan lebih sistematik dan menjimatkan kos.

Untuk daftar perniagaan dan servis anda secara percuma, boleh whatsapp 019-379 6503. Luaskan perniagaan dan pemasaran anda secara percuma di PG Mall.

Penulis,

Aqila Ali Redza| PG00054711 | 019-379 6503
Penyimpan, Pelabur, Pendidik & Usahawan Emas Public Gold
Authorised Master Dealer Public Gold
2016 Youngest Master Dealer & Million Dollar Achiever Public Gold
Facebook : Aqila Ali Redza | ig: qilaredza | #aqilaaliredza

Aqila Ali Redza
Aqila Ali Redza
Anak muda yang sangat aktif berkongsi ilmu emas dengan setiap individu dan anak-anak muda yang ingin berjinak-jinak menyimpan aset paling mudah milik dengan cara yang betul. Merupakan seorang "local speaker" di Public Gold Bangi dan mencapai anugerah "Million Dollar Achiever" tahun 2016 pada usia yang sangat muda. Simpan emas kita simpan matawang sebenar ! ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error:
WhatsApp chat